Jolastuz ikasten dogu / 4-6 urtekoentzat (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
Gorputzeko atalak, berek egiten dituzten mugimenduen bitartez, ezagutzeko sikomotrizitate jokoa.
1 . Gorputzaz jolasten -- 2 . Ikusmena -- 3 . Entzumena -- 4 . Usaimena -- 5 . Dastamena -- 6 . Ukimena
Eima 1987
4-6 urtekoentzat
Dig
Keywords: Giza gorputza; Zentzumenak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak