Ekonomiaren hastapenak - Bandres Unanue, Luis Mari (1944-2009); Busturia, Karmelo; Udako Euskal Unibertsitatea (Irunea : Udako Euskal Unibertsitatea, 1980)
Liburu hau Donostiako Kimika Fakultatean, lizentziaturako 5. kurtsoan, Ekonomia Sailean, textu-liburu bezala erabilia izan da.Kimikazko estudioetan ikusten den Ekonomia bakarra hauxe denez gero, Ekonomiaren parte garrantzitsuenak ukituak izan dira: Mikroekonomia, Makroekonomia eta Enpresa-ekonomia.
Keywords: Baliabide digitalak; Ekonomia; Monografiak