Etorkizuna gertatzen dogu : Drogazaletasuna . 1 (Madril : Producciones de Video Pedagógico ; Gasteiz : Euskal Herrirako Euskal Banatzaile-Ibaizabal, 1987)
Munduan zabalduen dauden drogen berri dakarkigu eta Munduko Osasun Erakundeak gomendutako bideak jarraitzen ditu droga hauek hartzeak dakazkin kalteak esanez.
Eima 1987
13-15 urtekoentzat
Keywords: Drogak -- Kontsumoa; EIMAk onetsitako materialak