Oinarrizko marketina - Arostegi Artetxe, Agustin; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak (Usurbil : Elhuyar, 2009)
Enpresa-zientzietako eta komunikazioko ikasleei zuzendua. Marketina zer den esplikatzen hasten da liburua, eta, ondoren, marketinaren oinarrizko elementuak zein diren eta nola funtzionatzen duten aztertzen du. Honako gai hauek jorratzen dira liburu honetan: kontsumitzailea, eroslea; enpresa eta haren ingurunea: merkatua; merkatuaren segmentazioa; produktua; marka, prezioa; banaketa; saltzailea...
Bibliografia: 133.-134. or.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren launtzaz argitaratu da.
Keywords: Marketina; Monografiak; Baliabide digitalak