Industria-enpresa : barne- eta kanpo-ezaugarriak - Gurrutxaga Gurrutxaga, Itziar; Iradi Arteaga, Jon; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak (Donostia : Elhuyar Edizioak, 2009)
Industria-enpresetako gaiak jorratuko zituen gida bat sortzeko helburuarekin sortutako obra da. Industria-enpresaren arloa oso zabala da, eta gai guztien ikuspegi orokorra ematen eta horiekin arteko harremanak azaltzen saiatu dira egileak. Baina, bestalde, irakurlearen beharrak kontuan izanik, gai bakoitzari entitate propioa eman diote, irakurleak liburua gida moduan erabil dezan.
Bibliografia: 525.-526. or.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz argitaratu da.
Keywords: Enpresak; Monografiak; Baliabide digitalak