Katramila : goizetik gauerako abesti-jolasak - Nerekan Umaran, Maitane; Olabarri, Ane; Aurtenetxe, Maia; Barbolla, Gentzane; Hidalgo, Araitz; Gorospe, Nerea; Mellado, Tamara; Macho, Alex; Urtxintxa Eskola ([Bilbo] : Urtxintxa Eskola, 2008)
29 abesti-jolasez osaturiko liburu eta diska honetan, haurrekin goizean hasi eta gauera arteko eguneroko errutinak euskaraz egiteko baliabideak aurkituko dituzu. Hezitzaileok (gurasoek, irakasleek, begiraleek$1! =(B) esnatzeko, bazkaltzeko, sentimenduak adierazteko, euskaraz egitera animatzeko, laztanak egiteko, lotara joateko$1! =(Babesti-jolasak ikasteko aukera izango duzue.s
musikariak: Ander Ramos... [et al.] ; ahotsak: Iraide Bilbao... [et al.]
Babesleak, Bizkaiko Foru Aldundia, Eusko Jaurlaritza eta BBK
Keywords: Haur-kantak; Erreferentzia-materialak