Gure gorputza - Arregi, Nerea; Morente, Enrique; Bizkaiko Ikastolen Elkartea (Bilbo) (Zornotza : Bizkaiko Ikastolen Elkartea, 2009)
30 zatiko kartoizko 2 puzzle, albo bietatik jolasteko
3 - 7 urte
Agortutako materiala
Keywords: Anatomia; Giza gorputza; Jolas didaktikoak