Morganek hamar, Xarpak marmar! : matematika - Gipuzkoako Ikastolen Elkartea (Donostia) (Donostia : Gipuzkoako Ikastolen elkartea, 2005)
Ordenagailuko joko dibertigarriekin matematik landu dezaten.
CD-ROMeko jokoak: Aritmetika (Piramidea, Arrautzak, Kalez kale) ; Geometria (Piraten uhartea, Tangram-a, Kuboen kuboa) ; Logika (Abaraska, Meatzariak) ; Neurri sistemak (Magnitudeak, Tiki-taka ordularia, Maritxuren denda)
2005.11.10
3. maila
4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak