Ikus-entzunezko itzulpena - Barambones, Josu; Zabalondo, Beatriz; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2006)
Ikus-entzunezko itzulpenaren alorrean, bibliografia urria aurkituko du irakurleak euskaraz. Nahiz eta ia hogeita bost urtez itzultzaile-egokitzaile andana batek Euskal Telebistarako produkzio handia osatu duen, euskarazko itzulpengintzaren barruan gutxien ikertu den esparrua da. Liburu honekin lehen hondar alea ekarri nahi izan dugu euskarazko jakintzaren plazara.
Keywords: Euskara -- -Itzulpena; Gizarte komunikazioa -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Monografiak