Biziaren hiztegiaz - Peillen, Txomin (1932-2022); Euskaltzaindia (Bilbao : Euskaltzaindia, 2008)
Egilea, aintzinako euskaldunek zuten biziaren hiztegitik abiatuz, munduaz zeukaten perzepzioa edo irudi berezia berpizten saiatzen da.
Bibliografia: XIII.-XXI. or.
Keywords: Euskara; Euskara -- Historia; Biologia; Monografiak; Baliabide digitalak