Hizkuntza-zuzenbidea : testu-bilduma euskaraz - Urrutia, Andres; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2007)
Lan kolektibo honetan, hizkuntza-zuzenbidearen inguruko xedapen nagusiak euskaratu dira, bai Europakoak, bai mundu-mailakoak; bereziki barruratu dira Espainiako erresumako eta Frantziako errepublikako xedapenak. Horrela, lurralde euskaldunetan aplikatu beharreko legeria euskaraz laburbildu da.
Keywords: Euskara -- Normalizazioa -- Zuzenbidea eta legedia; Baliabide digitalak; Monografiak