Orotariko euskal hiztegia - Mitxelena, Koldo (1915-1987); Euskaltzaindia (2013)
Orotariko Euskal Hiztegiak euskararen aro eta euskalki guztietako lexikoa jaso eta antolatzea du xede. 1987an argitaratu zen paperean lehen liburukia eta 2005ean 16.a eta azkena. Euskaltzaindiak hemen eskaintzen duena hiztegiaren oinarrizko bertsio elektronikoaren hirugarren argitaraldia da eta Creative Commons lizentziapean banatzen da.
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegiak -- Gaztelania; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak