Gizona Jainkoaren bila : [OHO 8] - Capdevila, Enriqueta; Agirre, Esteban J. (Donostia : Elkar, 1984)
"Las huellas de Dios" izeneko liburutik euskarara egokituriko liburua da hau, Espainiko Gotzaien Batzarraren aginduz irakaskuntza eta Katekesiarako Gotzai Batzordeak burutua.
8.maila
jat. izenburua: "Los hombres buscan a Dios"
Keywords: Curriculumeko baliabideak