Haur eskola - Roederer, Charlotte; Delafosse, Claude; Gallimard Jeunesse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2009)
Zertarako joaten gara eskolara? Egin jarduera zirraragarriak eta partekatu adiskide berriekin ikasteko eta hazteko plazera. Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak, gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak, aurkikuntza harrigarriak egiteko.
2009.05.07
3 urtetik aurrera (urdina)
L'ècole maternelle
Keywords: Lehen mailako eskolak-; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak