Euskal Herriko baliabide pedagogikoen VII. gida - Auzmendi, Joxe Mari (1954-2020); Estonba, Mikel; Goiburu, Arantxa; Olasagabaster, Olatz; Txintxurreta, Iñigo; Urbe Irazusta, Arantxa (Donostia : Xangorin, 2009)
Bi urtetik behin argitaratzen du Hik Hasi aldizkariak "Euskal Herriko baliabide pedagogikoen Gida" eta 7. edizioa izan da oraingoa. Heziketa lanerako lagungarri izan daitezkeen proposamenak biltzen ditu gidak.
Keywords: Hezkuntza baliabideen zentroak -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak