Nanoteknologiaren iraultza - Martínez Lizardui, Unai; Urizar, Alain (Donostia : Gaiak, 2009)
"Nanoteknologiaren iraultza" liburuan mundu mikroskopikoaren azterketaren garapena azaltzen da nanoteknologia kontzeptua egoki azaltzeko. Medikuntzan eta arlo militarrean zientzia berri horrek dituen aplikazioak aztertzen dira eta baita sektore publiko nahiz pribatuen lehia hori guztia kontrolatzeko. Nanopartikulak al dira osasunerako? Nola lortu teknologia berri horren gizarte-kontrola? Liburuan daude erantzun batzuk.
2009/07/20
Keywords: Lur eta Ingurumen Zientziak; Nanoteknologia; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak