Mihiluze : jolasa ([S.l.] : EITB, 2008)
Seikia betetzeko gai al zara? Erantzuna emanda asmatuko al zenuke galderen erantzuna? Eroglifikoak deszifratzeko bezain ero al zaude? Utzi lotsak alde batera, hementxe baituzu "Mihiluze" berrituarekin gozatu eta barre egiteko aukera! Gainditu itzazu probak eta eskura ezazu zakua! Jolas ezazu telebistako programan bazeunde bezala! Erakutsi ezazu benetak mihiluzea zarela!
8 urtetik gorakoentzat.(gorria)
Keywords: Euskal Kultura; Euskara; Jolas didaktikoak