Katua ote da? - Genechten, Guido Van; Umerez, Nekane ([Euba] : Ibaizabal, 2003)
Ikusi makusika jolasteko liburuak, kartoi mehea zabaldu ahala, azaleko animaliaren itxura aldatu egingo da, eta oso bestelako lau animalien antza hartuko du.
0-4 urte (urdina)
Is dit een poes?
Keywords: Animaliak; Jolas-liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak