Malanjel pirata - Txiliku; Eibar, Eider (Donostia : Elkar, 2009)
Hitzen bilduma egiten du Aingeruk: aingeru, pirata, katagorri grisa... Zerrenda horretako beste hitz bat Alzheimer da. Eta hitz horretantxe dago ipuin eder honen ardatza; izan ere, Aingeruren aitona Malanjel gaixotasun horrek harrapatuta baitauka. Ipuin hau literatura da, eta, aldi berean, bizitzari buruzko lezioa.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Alzheimer gaixotasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura