Judy Moody munduari itzulia zortzi egun eta erdian - McDonald, Megan; Auzmendi, Lurdes; Biguri, Koldo; Reynolds, Peter H. (Bilbao : Gero-Mensajero, 2007)
Judy Moodyk ezin du sinetsi entzuten duena. Hor, jangelako mahaian, Amey Namey izeneko neskato bat Rocky eta Frank bere lagunik hoberenei elkarrizketa egiten ari da. Neskato hau izango ote da Judyren etsai berri okerrena? Ala bere lagun berri onena? Judy Moodyk lagunak nola egiten diren ikasiko du, bere gelako guztiekin munduari itzulia egiteari ekiten dioten bitartean. Elkarrekin Yemengo hortzetako eskuilatik hasi eta dantza italiar bitxi bateraino deskubrituko dute!
8 urtetik aurrera (gorria)
Judy Moody around the world 8 days
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura