Ametsak lo! - Kazabon, Antton; Zubimendi, Alai (Bilbao : Gero Mensajero, 2008)
Bertsoz idatzita, oso sentikor istorio, guraso baten heriotza narratzen du ipuin honek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Heriotza; Gurasoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak