Ikusmen jokoak : oinarrizko gaitasunak lantzeko koadernoak - Blanch, Xavier; Espot, Laura; Losantos, Cristina; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 2005)
Oinarrizko gaitasunak lantzeko koaderno hauek ariketa erakargarriak dituzte bost edo sei urtetik gorako haurrentzat. Ikusmenaren zorroztasuna eta aditasuna lantzeko jarduerak: obketuak bereizi, bikoteak elkartu, desberdintasunak aurkitu, marrazkiak osatu, etab. Zortzi koaderno dira guztira. Aldi berean lana eta jolasa eskaintzen zaie haurrei nahiz eskolarako eta nahiz etxerako.
2005/01/21
Keywords: Pertzepzioa; EIMAk onetsitako materialak