Balea - Fuhr, Ute; Sautai, Raoul; Jeunesse, Gallimard; Gallimard Jeunesse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Hona hemen balea, animalia guztien artean handiena! Nola hartzen du arnasa? Zer da balea-bizarra? Itsas hondoan balearen inguruan dabiltzan animaliak ere ezagutuko ditugu. Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak, gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak, aurkikuntza harrigarriak egiteko
2008/04/08
2 urtetik aurrera (urdina)
La baleine
Keywords: Baleak; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak