Zuhaitza - Broutin, Christian; Bourgoinge, Pascale de; Jeunesse, Gallimard; Gallimard Jeunesse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Gaztainatik indigaztainondora, hazitik zuhaitzera, horra hor zuhaitzen abentura handia. Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak aurkikuntza harrigarriak egiteko.
2008/04/08
2 urtetik aurrera (urdina)
L'arbre
Keywords: Zuhaitzak; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak