Software kaltegarriak - Ruiz Manzanos, Anartz; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak (Usurbil : Elhuyar, 2008)
"Software kaltegarriak" unibertsitate mailako kontsulta-liburua da. Liburu horren egilea Anartz Ruiz Manzanos da, informatikan ingeniaria, eta, lan honetan, sakon aztertzen du segurtasun informatikoaren gaia. Irakurleak, besteak beste, honako gai hauek aurkituko ditu: birus informatikoak, birus-motak, erabiltzen dugun softwarearen zuloak, stealth, tunneling, zifratzea, polimorfismoa, estatu mailako azterketa (Asimelec), babesa, antibirusak, aplikazio erabiliegiak, posta elektronikoa...
Bibliografia: 207.-208. or.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz argitaratu da
Keywords: Softwarearen ingeniaritza; Monografiak; Baliabide digitalak