Anatomia eta biologia zelularra - Asurabarrena Iraola, Carmen; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak (Usurbil : Elhuyar, 2007)
Liburu honetako hamazazpi ataletan, giza gorputzaren egitura eta antolaketa deskribatzen dira, bai maila mikroskopikoan, bai maila makroskopikoan (zelula, ehunak, organoak eta sistemak), enbriologia orokorreko eta giza genetikako oinarrizko kontzeptuak azaltzearekin batera. Euskal Herriko Unibertsitateko Erizaintza Eskolako Carmen Asurabarrena Iraola irakasleak idatzi du, eta osasun-zientzien arloko ikasketak egiten ari diren ikasleei eta irakasleei dago zuzendua.
Bibliografia: 365. or.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz argitaratu da
Keywords: Giza anatomia; Zitologia -- -Tratatuak, eskuliburuak, etab; Monografiak; Baliabide digitalak