Eupen bitakora kaiera : Hezkuntzaren eurodimentsioa lantzeko zenbait proposamen - Angulo Pinedo, Xabier; Fernandez Iglesias, Arantzazu; Arzelus, Xabin; Redondo de Aza, Inmaculada; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2004)
Kaiera honek europar herri eta kulturetan gaindi bidaiatzeko aukera emango dizu. Bertan hainbat abiapuntu topatuko duzu, zinezko europarra zarela deskubritzen lagunduko dizutenak. Era berean, Europako beste herriekin balio eta printzipio moral komunen herritartasuna egiten parte hartu ahal izango duzu.
Keywords: Hezkuntza -- -Multimedia; Hezkuntza -- - Europar dimentsioa; Erreferentzia-materialak