Zientziaren akatsak - Etxeberria Zapirain, Joseba; Mtz. Lizarduikoa, Unai (Donostia : Gaiak, 2008)
Liburu honetan zientziaren boterearen inguruan eta haren ezinbesteko egiatasunaren inguruan eremu ilun, eztabaidatsu, bihurri, ideologiko,... elkarkidetzen direla agertu nahi izan dugu. Helburua ez da zientziaren kontra jartzea. Ez. Baina bai ikustea, beste giza eta gizarte-eraikuntza asko bezala, zientziak ere gizakiaren itzala baduela, horren handitasun eta txikitasun guztiekin.
2008/07/23
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Zientzia -- Historia; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak