Ogi xerra zergatik erortzen den beti gurinaren aldetik : Murphyren legearen zientzia ezkutua - Robinson, Richard; Charlesworth, Kate; Kaltzada, Julen (1935-2017) (Donostia : Gaiak, 2008)
"Ogi-xerra zergatik erortzen den beti gurinaren aldetik" liburuan, Robinsonek Murphyren legearen azalpen zientifikoak aurkezten ditu. Horretarako, fikzioaren eta errealitatearen artean dagoen muga hauskorraren nondik norakoak deskribatzen ditu, eguneroko hamaika pasadizo dibertigarriren bitartez.
2008/07/29
Why the toast always lands butter side down
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Zientzia; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak