Elurretako erregina - Peinador, Angeles; Sayalero, Myriam; Atela, Aintzane; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak (Bilbo : Aizkorri, 2007)
Bilduma honetan betiko ipuinak aurkituko ditugu ilustrazio berri eta erakargarriekin. ?Behin batean bazen? edota ? behin batez, ba omen zen...? esaldi horiek ipuin edo kontakizun miragarri baten hasiera iragartzen dute; bertan fantasia da jaun eta jabe eta edozer gauza ager daiteke: animalia hiztunak, musu eman eta esnatzen diren printzesak, hegan egiten duten haur harrigarriak, maitagarriak, sorgin gaiztoak, iratxo jauzkariak...
5 urtetik aurrera (Urdina)
Izenburua azaletik hartua
Keywords: Elurra; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak