Irakasleen hizkuntz eskakizunak : 2001eko azterketak - Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2003)
Eskuartean duzun liburuxka hau berritasun batekin dator aurten. Ale honek 2001eko azterketak biltzen ditu. Gainera, azken edizoan hasitako bideari jarraiki, audio-materiala ere bildu dugu oraingoan ere, horrela, entzumen-proben oinarrizko testu mintzatuak disko batean eskaintzen direlarik. Gainerakoan, azterketak bere horretan ematen dira. Lehenengo atalean HE1eko Atariko Probak (Aukera Anitzeko Galdekizunak) aurkezten dira. Bigarren atalean datoz maila horri dagozkion Proba Idatziak. Hurrengo bi ataletan HE2ko azterketak dituzu: Atariko Probak et Proba Idatziak. Bosgarren atalean Ahozko Proben lagin txiki bat ere baduzu. Horrekin lotuta, eta azterketa-materialen sail hau osatzeko, CDan jasotako grabazioak datoz: bai entzumen-probari dagozkionak eta bai mintzamen-probako batzuk ere.
Keywords: Euskara -- Azterketak, testak, etab; Azterketak; Monografiak; Baliabide digitalak