Matematika : DBH 3 plataforma digitala - Intxausti, Lander; Landa, Ivan; Adimedia (Donostia : Erein, 2025)
Matematika DBH3 plataforma digitala, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako hirugarren mailako ikaslearen matematikarako konpetentzia garatzeko oinarrizko ikasketa baliabidea da. Ikasmaterial honen diseinuak indarrean dagoen curriculumak aurreikusten duen irteera profila osatu ahal izateko ibilbide modular bat proposatzen du. Ikasmaterial hau MATEMATIKA ikasgaian erabili ahal izateko oinarrizko baliabidea da.
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak