Lerroak marraztu eta ezabatu : 150 jarduera dibertigarri - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2025)
"Haur-jolasak" bilduma jolastu bitartean ikasteko, deskubritzeko 3eta praktikatzeko modu dibertigarria da. Helburua etxeko txikiek loturak egiteko gaitasuna, memoria, koordinazioa eta irudimena garatzea eta, aldi berean, ondo pasatzea da. Sekulako abentura!
4 urtetik aurrera (urdina)
Dibujo y borro trazos: 150 divertidas actividades
Keywords: Adimena lantzeko ariketak -- Hezkuntza-jolasak; Jolas didaktikoak