Belate eta etxe sorgindua - Alcaide, Aidi (Berriozar : Denonartean, 2025)
Udazkena heldu da. Aritz eta Maddi eskolatik irten, eta etxerako bidea hartu dute egunero bezala, baina espero ez duten norbaitekin egingo dute topo. Horrek abentura misteriotsu eta beldurgarri bat bizitzera eramango ditu, eta beren parte hartzea ezinbestekoa izango da aurkituko duten egoera bitxia gainditzeko...
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Abenturak; Misterioa; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak