Hilobian : esperantozko ipuin gotikoak - Borovko, Nikolaj A. (1863-1913); Payson, Eduard S. (1842-1932); Weinhengst, Hans (1904-1945); Stuttard, Mason (1902-1982); Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Erroteta, 2025)
Lau egile esperantista gotiko hauek hilobian sartuko gaituzte, eromenaren mugetara eramango eta gaztelu ilunetara gonbidatuko. Haien eskutik denetariko mamu erromantikoak ezagutuko ditugu.
Edukia: Hilobian / Nikolaj Borovko ; Emazte mamua / Eduard S. Payson ; Mamu-gaztelua / Hans Winhenst ; Urdinezko emakumea / Mason Stuttard
Keywords: Helduentzako Literatura