Non dago kirri? - Genechten, Guido Van; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2025)
Taldeko animalietan taldekoenak dira ardiak. Izan ere, denek egiten dute beti gauza bera. Elkarrekin jan, eta aldi berean kaka egiten dute. Elkarrekin lo, amets, eta lasterka batetik bestera. Elkarrekin egoten dira, iragaten diren trenei begira. Egunero egiten dute gauza bera, denek batera. Edo agian ez denek, Kirri? Barre egiteko (eta bila ibiltzeko) istorio bat, Kirri ipurtarinaren artaldeari buruzkoa.
4 urtetik aurrera (urdina)
Waar is Scout?
Keywords: Umorea; Ardiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak