Uhin baten istorioa - Garai Alonso, Muxi; Sagarzazu, Mirari (Berriozar : Denonartean, 2025)
Uhinak sortu, bidaiatu eta ur ertzean desagertzen dira betiko. Ipuinak Biarritzen azken zipriztinak bota nahi dituen uhin baten bidaia kontatzen digu. Alegia berezi honek abentura harrigarriak bizitzera eramango ditu gure protagonista apartak, eta elkarrekin ohartuko dira heriotzak ez duela zertan beti zerbait tristea izan, maitasunez, adiskidetasunez eta oroitzapen politez betetako abentura handi baten parte ere izan daitekeela. Bizitza eta heriotza begi berriekin ikusten ikasiko dugun bidaia magiko honetan murgiltzea gustatuko litzaizuke?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Heriotza; Dolua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak