Ane eta Tom : Saltxisaurus Rex - Igerabide, Juan Kruz; Olariaga, Antton (Berriozar : Denonartean, 2025)
Ane eta Tom terrazan jolasean ari dira beren patinetearekin, orain ni, orain zu, utzi pixkat bat, aizu orain ni, aizu orain zu... Patinete bakarra dute, bake-bakean ibiltzeko, hala esaten die amak, bake-bakean ibiltzeko, hala esaten die aitak. Anek eskuineko hankarekin eragiten dio patineteari. Tomek, berriz, ezkerreko hankarekin: gero jakingo dugu zergatik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak