Pip sukaldaria, haren jatekoa bai miraria! - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2025)
Pipek izugarri maite du sukaldean aritzea, oilo-lumak, zizareak eta lokatza kozinatzea. Lortuko al du inoiz ganorazko errezeta ez dena kiratsen kateaketa?
5 urtetik aurrera (urdina)
Pip Loves to Cook
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Sukaldaritza; Ikaskuntza; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak