Matematika : lan-koadernoa : DBH 3 - Aldasoro, Mikele; Odriozola, Axel; Gomez Lete, Maite; Garcia, Xabier; Abril, Ritxi (Donostia : Ikaselkar, 2016)
Ariketa sistematikoen multzoa eskaintzen duen ikasmateriala da.
2015/07/07 ; 2016/01/11 ; 2016/01/11
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak