Giza gorputza : nire lehen anatomia liburua - Urkulo, Iraitz; Dibujator (Madrid : Susaeta, 2024)
Liburu interaktibo dibertigarri eta original honetan giza-gorputzaren misterioak ezagutu itzazu.
4 urtetik aurrera (urdina)
El cuerpo humano
Letra larria
Keywords: Giza gorputza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Pop-up liburuak