Eraman nazazu zurekin - Lertxundi Panadero, Junkal; Leturiaga, Maider (Oiartzun : 1545 argitaletxea, 2025)
Galdera bat egiten zaio irakurleari:Pentsatu al duzu inoiz maskota bat hartzea? Galdera xume batetik abiatuta, testuak eta irudiek zentzu bikoitzeko jolasa proposatzen diote irakurleari, zaintzaz eta elkarbizitzaz minstzo den proposamen iradokitzaile honekin.
6 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Elkarbizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak