Ibilgailuak - Payne, Sally; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2024)
Ukitu testurak eta sentitu hondeamakinaren pala edo piraten itsasontziko belak. Kartoizko liburu honek ertz biribilak ditu, orriak erraz pasatzeko eta ibilgailuak modu dibertigarri eta interaktibo batean ezagutzeko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Vehículos
Keywords: Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura