Bitxiak - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2025)
Kattak hegazkina hartu zuen iparraldeko argiak ikustera joateko. Bidean, izotzezko bitxiak egin zituen. Ez al ziren urtuko?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Animaliak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak