Uhartea - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2025)
Udazkeneko egun batean. Hondartzan; Kattak eta lagunak kurkuilu bat topatu dute. Kurkuiluak mezu bat eman die: joateko uhartera. Baina zertara?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Animaliak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak