Abenturak - Payne, Sally; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2024)
Buggy bat gidatu nahiko zenuke? Eta urpeko batean bidaiatu? Kartoizko liburu honetan hori guztia egin ahalko duzu: mugitu diskoa seinalatutako bidetik eta ikasi ibilgailu bakoitzari buruzko kontu ugari. Bost ibilgailu ezberdin gidatuko dituzu!
3 urtetik aurrera (urdina)
Aventuras
Liburu trokelatua
Keywords: Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura