Hiztegia aberasten - Elgoibarko Euskara Mintegia; Onandia, Potxo (Donostia : Elkar, 1992)
"Hiztegia aberasten" liburuska hau ariketa praktikoz osaturiko bilduma da, hiru ataletan gorpuzten da. Testuliburuen osagarri bakarkao ihardunean EGA prestatzeko egokia da.
Keywords: Euskara- -- Ariketa praktikoak; Monografiak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak