Abentura erraldoia : hegan - Bereziartua Mitxelena, Gorka; Larrea, Adur; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Komunikazio Biziagoa SAL, 2025)
Erraldoiak hegan? Hori ezinezkoa da! Alajainetako haurrek jaietan bat ikusi zuten, ordea. Nola liteke? Abentura berri honetan, Izarrek, Ainubik eta Etxahunek aspaldi-aspaldi gertatutako kontuak ezagutuko dituzte. Eta, orain bai, erraldoi hegalariak badaudela sinetsi beharko dute gurasoek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak