Enigmath : erronka matematikoen koadernoak : kriktarrak, bmathtarrak eta misteriorik gozoena : Haur Hezkuntza 5 urte - Innovamat taldea (Bartzelona : Innovamat, 2025)
Enigmath erronka matematikoen koadernoa da, Innovamatek etxeko txikientzat prestatu duen koadernoa. Bertan, haurrek HH 5eko edukiak landuko dituzte erronka matematiko zirraragarrien bidez. 40 orrialde baino gehiago eta jarduera mordoa arrazoitzeko, ideiak lotzeko, komunikatzeko eta problemak ebazteko gaitasunak lantzeko.
Haur Hezkuntza, 5 urte
Eranskailuak ditu.
Keywords: Curriculumeko baliabideak