Filosofia : Batxilergoko 1. maila - Urbieta Beobide, Leire; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2025)
Batxilergoko 1. mailako filosofiako oinarrizko jakintzak biltzen ditu lanak, LOMLOE-k ekarri dituen aldaketetan oinarrituta. Curriculum berriak sei unitatetan banatzen ditu ikasgai honen edukiak. Lan honetan, lehenbiziko unitatea eta bigarrengoaren lehenbiziko bi atalak itzuli dira: (3z(BFilosofiaren inguruko hausnarketa filosofikoa(3y (Beta (3z(BGizakia esperientzia filosofikoaren subjektu gisa(3y(B. Jatorrizko lanaren egilea Eukeni Acebal da. s
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak